Uppsala Parkour

Aktivungdom

Kontakta oss

0731211122
Kontakta via e-post
Besök hemsida

Aktivungdom

Kontaktperson

Daniel Mollberg
Lästmakargatan 14A
75434 Uppsala

Aktivungdom

Besök oss på sociala medier

        

Uppsala Parkour

Välkommen till Uppsala Parkour

Aktuella kurser finns längst ner på denna sida! 

Träningstider och plats
Vi har grundkurser för alla nya medlemmar från 10 år och uppåt, samt fortsättarkurser för de som tränat ett tag. 
Vi har fri träning på fredagar för medlemmar från 13 år. 
Vi ordnar vanligtvis en del  evenemang som Kulturernas karneval, UPKs SommarJam och Kulturnatten, samt resor till andra städer för att träna med våra vänner. 

På vinterhalvåren tränar vi på Allaktivitetshuset Allis, i Von Bahrskolan och i Kvarngärdesskolan. 
På sommarhalvåren tränar vi ute i alla väder. Vi byter ofta plats som vi tränar på och flyttar oss ibland även under en och samma träning. Träningsplatserna annonserar i schemat på hemsidans förstasida i högerspalten: https://www.uppsalaparkour.se 

Prova på
Man får prova på gratis vid max 3 träningstillfällen. Kommer man en fjärde gång måste man vara medlem och ha betalat eventuell kursavgift. 

Om du inte har testat att träna med oss innan starten av en kurs så har du möjlighet att ångra din kursanmälan inom de tre första träningarna. Tänk dock på att du måste anmäla dig och betala kursavgiften under tiden du prövar på för att garantera en plats om kursen blir full.  

Vi har åldersgränser på många av våra träningar, så försäkra dig om att träningen du tänkt gå på är för din åldersgrupp och att nybörjare är välkomna. Om du är osäker vad som gäller tveka inte att kontakta oss. 

Bli medlem
Medlem blir du efter att ha läst igenom tränings- och trivselregler, fyllt i medlemsregistreringen och betalt medlemsavgiften.

Medlemsavgift
250 kr per kalenderår. Om du börjar med en nybörjarkurs när du är helt ny i föreningen så ingår ofta medlemsavgiften i kursavgiften. 

Betalning
Bankgironummer: 709-2554 eller Swish: 123 166 77 99 
OBS! Skriv namn- och efternamn i meddelanderutan så att vi vet vem som betalat. 
(For international transactions: IBAN: SE7780000838169145946175 SWIFT/BIC: SWEDSESS.)

Försäkring
Som medlem är du försäkrad via Aktiv Ungdom, både under, på vägen till och från träningarna.

Vi har kurser och aktiviteter inom

  • Parkour

Våra aktuella kurser och aktiviteter


Kurs Var När Start
Fortsättare 10-14 år
Den här kursen är för de som vill lära sig mer och träna hårdare. Du ska redan ha bra teknik i speed vault, butterfly, lazy vault, safety vault, balansgång, monkey walk, precisionslandningar och rullar. Vi lägger mer fokus på sammansatta rörelser och börjar utmana med större höjder och avstånd i hopp och landningar. Vi jobbar aktivt på att bli starkare, uthålligare och snabbare. Varje tillfälle pågår 1 timme och 15 minuter. Träningarna kommer innehålla en kort uppvärmning och övningar som utmanar dig både tekniskt och fysiskt.
Utomhus Söndagar 13.00 2020-04-19
Nybörjare 10-14 år
Den här kursen är för de som har mycket spring i benen och vill lära sig parkour på ett intuitivt sätt. Varje tillfälle pågår 50 min och kommer innehålla en kort uppvärmning, lekar och övningar som utforskar de grundläggande aspekterna av parkour.
Utomhus Söndagar 12.00 2020-04-19