Aktiv Ungdom i Malmö

Aktivungdom

Kontakta oss

040-6633880
0763-220666
Kontakta via e-post
Besök hemsida

Aktivungdom

KontaktpersonAktivungdom

Besök oss på sociala medier

     

Startsida

AKTIV UNGDOM MALMÖ är en av Malmö´s största barn- och ungdomsföreningar med:

Dansskola, Musikalskola, TeaterskolaKonst & Målarskola, Teckningskola, Lovverksamhet, Workshops och mycket mera, från 4 års ålder och till vuxna.

Kurser våren 2021

Nedan hittar du alla våra kurser vi har platser kvar på våren 2021 inom dans, teater, musikal och konstskola. Bara att scrolla ner på sidan och kolla in. Du kan också välja att söka efter kategori.

Alla våra priser för kursavgifter och erbjudanden är för föreningens medlemmar. Det är enkelt att bli medlem i vår förening. Läs mer här  Till kurs/terminspriset tillkommer medlemsavgift på 50:-/kalenderår. 

Vi har kurser och aktiviteter inom

  • Dans
  • Hantverk / Pyssel / Skapande aktiviteter
  • Musik / Instrument / Sång
  • Teater / Drama
  • Övrigt

Våra aktuella kurser och aktiviteter


Kurs Var När Start
HipHop Kids 7-10 år
Dans för de yngre barnen influerad av flera olika Streetdance/HipHop-stilar. Fokus på grundläggande dansträning, rörelse, kropps-kännedom, rytmkänsla och olika danskombinationer. Vi arbetar med tonvikt på dansglädje och lekfull dansträning. Lektionerna är anpassade till barnens ålder. Vi dansar till blandad musik från soul, r'n'b, världsmusik och de senaste hitsen. Dansstil och koreografier utformade av dansledaren. Ett lektionspass/dans för de yngre barnen är ca 50 min långt hos oss.
Glasbruksskolans Sporthall, danssalen, Limhamn Lördagar kl. 11.00-11.50 2021-03-06
HipHop Mini Barndans 5-7 år
Rytmik, rörelse och den första grundläggande dansträningen. I barndansen läggs grunden för alla former av dans. På ett lekfullt sätt tränar vi rytm, motorik, kondition, styrka, rumsuppfattning och balans med fokus på dansglädje. Här blandar vi även in en del HipHop/Streetdance i passet. Tillsammans arbetar vi med många av dansens grundsteg. Lektionerna är anpassade till barnens ålder. Kursen ger en bra förberedelse inom dansen, med allsidig träning, oavsett vilken dansstil barnen vill dansa i framtiden! Ett lektionspass för de yngre barnen är ca 45 min långt hos oss.
Glasbruksskolans Sporthall, danssalen, Limhamn Torsdag kl 17.00-17.45 2021-03-18
HipHop Mini Barndans 5-7 år
Rytmik, rörelse och den första grundläggande dansträningen. I barndansen läggs grunden för alla former av dans. På ett lekfullt sätt tränar vi rytm, motorik, kondition, styrka, rumsuppfattning och balans med fokus på dansglädje. Här blandar vi även in en del HipHop/Streetdance i passet. Tillsammans arbetar vi med många av dansens grundsteg. Lektionerna är anpassade till barnens ålder. Kursen ger en bra förberedelse inom dansen, med allsidig träning, oavsett vilken dansstil barnen vill dansa i framtiden! Ett lektionspass för de yngre barnen är ca 45 min långt hos oss. Terminen är ca 10 lektioner
Glasbruksskolans Sporthall, danssalen, Limhamn Lördag 10.00-10.45 2021-03-06
HipHop-Streetdance fr. 9-15 år
Danskurs influerad av flera olika Streetdance/HipHop-stilar såsom t.ex. Hiphop, New & Old School, Lyrical HipHop, Funk, m.fl, Grundläggande dansträning med såväl dansteknik och kombinationer som svettig och hård träning. Dansstil och koreografier utformade av respektive dansledare. Ett lektionspass/dans är ca 55 min långt hos oss.
Glasbruksskolans Sporthall, danssalen, Limhamn Torsdagar kl. 19.00-19.55 2021-04-08
Konst och Målarskola fr. 9-13 år
Konst- och målarskola med kreativitet och bildskapande i fokus. Här får du möjlighet att prova många olika material och tekniker inom konst och formgivning, såväl bild, färg & form, samt andra material. Utveckla din fantasi, ditt bildseende och din skapandeförmåga. Skapandet har inga gränser!
Aktiv Ungdom Malmös Ateljé - Torpg. 21 Onsdag kl 18.30-19.50 2021-04-14
Mini Konstskolan 5-8 år
Vi inbjuder till skapandets magiska värld för de allra yngsta barnen. Konstskola för de minsta barnen med kreativitet och bildskapande i fokus. Vi bekantar oss på ett lekfullt och enkelt sätt med olika material och metoder. Vi arbetar med såväl bild, färg & form, lera, återbruk, m.m, samt en stor variation på material. Kursen kräver inga förkunskaper. Ett lektions pass är ca 45 min hos oss.
Aktiv Ungdom Malmös Ateljé - Torpg. 21 Måndag 16.30-17.15 2021-04-12
Streetdance Mix fr. 12-15 år
Här får du en kul dansstil blandad av flera olika streetdance stilar, men också andra stilar som latin, afro och showdance. Här får du träna koordination, rytm och kondition såväl som danskombinationer, jazzteknik, och koreografier. Dansträningen kommer att utveckla din smidighet, teknik, koordination, rörlighet, kondition, m.m. Dansstil och koreografier utformade av respektive dansledare. Ett lektionspass/dans är ca 55 min långt hos oss.
Ungdomens hus, Torpgatan 21 Lördagar kl 13.00-13.55 2021-03-06
Teaterskola 8-12 år
Teaterskola med improvisationer, teaterövningar, m.m. där var och en efter sin egen förmåga får utrymme att utveckla sin fantasi och samarbetsförmåga. Vi provar nya saker såsom direktimprovisation, rollspel, m.m. där eleverna får ge utlopp för sin skaparkraft och kreativitet. Genom att använda teaterövningar, improvisation, m.m. får eleverna på ett enkelt sätt erfarenhet av teater på flera olika sätt. Ett lektionspass är ca 1 tim 20 min långt hos oss.
Ungdomens hus, Torpgatan 21, ingång B Tisdagar kl 18.00-19.20 2021-04-06