Aktiv Ungdom i Malmö

Aktivungdom

Kontakta oss

0760-442191
Kontakta via e-post
Besök hemsida

Aktivungdom

KontaktpersonMalmö

Aktivungdom

Besök oss på sociala medier

        

Startsida

AKTIV UNGDOM MALMÖ är en av Malmö´s största barn- och ungdomsföreningar med:

Dansskola, Musikalskola, TeaterskolaKonst & Målarskola, Teckningskola, Lovverksamhet, Workshops och mycket mera, från 4 års ålder och till vuxna.

För mer info om oss på Aktiv Ungdom Malmö
Kolla in vår egen hemsida www.aktivungdommalmo.se

För anmälan till sommar-aktiviteter 2023 - scrolla ner!


Anmälan till vecka 26 endast via telefon, 0760-223021.

(Samtliga läger vecka 26 fullbokade, men det går bra att anmäla till vår reservlista.)

Vi har kurser och aktiviteter inom

  • Dans
  • Hantverk / Pyssel / Skapande aktiviteter
  • Musik / Instrument / Sång
  • Teater / Drama
  • Övrigt

Våra aktuella kurser och aktiviteter


Kurs Var När Start
Dagläger konst & återbruk sommar 2023
OBS! Fullbokad, men boka gärna in dig så har du en reservplats! ---------------- Vill du lära dig att skapa med återvinningsmaterial? Kom och skapa tillsammans med oss på föreningen Aktiv Ungdom Malmö i sommar. Vi har 4-dagars dagläger, med tema återbruk. För dig som är 9-15 år Gillar du inredning, design och kanske uppfinna saker? Drömmer du om att blir arkitekt? Vi kör dagläger med fokus på DoRedo och Återskapande där vi bygger hus, gör tittskåp, skapar indredningssaker, plagg eller kanske helt enkelt konst. Allt genom främst på återbruksmaterial. Så kom och var med oss och skapa, tillverka och designa. Inga förkunskaper krävs. Medtag matsäck (lunch och/eller fika) samt oömma kläder. Hoppas vi ses hos oss i sommar!
Aktiv Ungdom Malmös Ateljé - Torpg. 21 Måndag-torsdag kl. 10.00-14.30 2023-08-07
Dagläger – Dans Mix sommar 2023
OBS! Fullbokad, men boka gärna in dig så har du en reservplats! ---------------- Vill du dansa på sommarlovet? Kom och dansa tillsammans med oss på föreningen Aktiv Ungdom Malmö i sommar. 4-dagars dagläger. Här får du prova på flera olika dansstilar. För dig som är 9-15 år. Vi kör dansträning, danskombinationer, koreografier, TikTok-dans och mycket annat. För dig som vill prova lite av varje! Anmälan krävs. Begränsat antal platser. Inga förkunskaper krävs. Medtag matsäck (lunch och/eller fika) samt dans-/träningskläder. Hoppas vi ses hos oss i sommar!
Aktiv Ungdom Malmös Ateljé - Torpg. 21 Måndag-torsdag kl. 10.00-14.30 2023-08-07
Dagläger – Teaterskola sommar 2023
OBS! Fullbokad, men boka gärna in dig så har du en reservplats! ---------------- Vill du prova på att spela teater i sommar? Kom och spela teater med oss på föreningen Aktiv Ungdom Malmö i sommar. 4-dagars dagläger. Här får du prova på att spela teater, agera, göra olika teaterövningar, träna på att tala inför publik, och mycket mer. Vi sätter också upp en mindre föreställning under veckan. För dig som är 9-15 år Anmälan krävs. Begränsat antal platser. Inga förkunskaper krävs. Medtag matsäck (lunch och/eller fika). Hoppas vi ses hos oss i sommar!
Aktiv Ungdom Malmös Ateljé - Torpg. 21 Måndag-torsdag kl. 10.00-14.30 2023-08-07